Schouw Informatisering verhuist naar nieuw pand

Bedrijf blijft gevestigd in Etten-Leur

Dit artikel delen:

Het nieuwe bedrijfspand van Schouw Informatisering

Schouw Informatisering neemt vanaf maandag 12 december 2016 zijn intrek in het nieuwe bedrijfspand, aan de overkant van het huidige kantoor aan de Bredaseweg in Etten-Leur. Het bedrijf verhuist omdat het huidige pand te klein is geworden. Het nieuwe pand biedt naast honderdvijftig vaste werkplekken, nog ruimte aan zeker vijftig flexwerkers.

Het bedrijf is specialist in het adviseren en automatiseren van voedingsmiddelenbedrijven. Sinds 1998 is Schouw Informatisering uitgegroeid tot een internationale organisatie met honderdvijfentwintig werknemers en twintig resellers in vijftien landen. Microsoft Dynamics vormt de basis van de erp-oplossing van de Brabantse onderneming. Om de specifieke wensen van de voedingsmiddelenindustrie te kunnen bedienen wordt deze software aangevuld met de eigen standaard software specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie: SI Foodware.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-09T10:22:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.