Cegeka-DSA levert ERP-systeem aan Woonwenz

Dit artikel delen:

Cegeka-DSA uit Veenendaal is de nieuwe partner van Woonwenz, een woningcorporatie in de regio Venlo met tienduizend verhuurbare eenheden. Woonwenz heeft gekozen voor de enterprise resource planning (erp)-oplossing Dynamics Empire om zijn gehele bedrijfsvoering te automatiseren en te verbeteren.

De aanleiding om op een nieuw primair systeem over te gaan was het moderniseren van het erp-systeem: First van NCCW. Na een selectietraject kwam de erp-oplossing van Cegeka-DSA als beste uit de bus.

Dynamics Empire wordt door Woonwenz in november 2017 in gebruik genomen. De periode die hieraan vooraf gaat, gebruikt de organisatie om de interne processen aan te passen op het nieuwe systeem en de werkwijze verder te digitaliseren. Klanten krijgen bijvoorbeeld toegang tot een online portaal.

‘De wereld wordt steeds digitaler, zo ook die van ons. Dit vereist een nieuwe manier van werken en hier zullen wij ons de komende tijd op gaan richten’, vult Hans van Rooij, bestuurssecretaris bij Woonwenz, aan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-15T17:25:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.