Wervingsoftware-experts Tangram en CRMatch fuseren

Dit artikel delen:

Maurice Meesters, directeur Tangram (links), en Ruben Lamot, directeur bij CRMatch (rechts), voeren de directie van het 'nieuwe' Tangram.

Tangram, specialist in wervings- en mobiliteitssoftware voor werkgevers en bureaus, en CRMatch, aanbieder van software voor personeelswerving op basis van Microsoft Dynamics CRM, zijn gefuseerd. Maurice Meesters, directeur bij Tangram en Ruben Lamot, directeur bij CRMatch, worden gezamenlijk aandeelhouder en vormen de directie van het bedrijf dat verder zal opereren vanuit Zeist onder de naam Tangram.

Tangram, dat al zo'n dertig jaar bestaat, is een Nederlandse leverancier in Nederland van wervings- en mobiliteitsoftware en kwam in 2006 via een management buy-in in handen van Maurice Meesters. Zo'n tweehonderdvijftig organisaties maken gebruik van Tangram-software, waaronder ministeries, provincies, zorgorganisaties, bedrijven en vooral werving- en selectiebureaus. CRMatch levert software voor personeelswerving op basis van Microsoft Dynamics 365 en werkte tot de fusie op 1 januari 2017 vanuit een kantoor in Houten.

Maurice Meesters: 'Wij merken dat er een toenemende vraag is naar kennis en tooling om het wervingsproces slimmer en flexibeler in te richten en om klantrelatiebeheer en marketing naar een hoger plan te tillen. Door de fusie met CRMatch bieden wij een interessante uitbreiding op ons huidige aanbod met een moderne, op Microsoft Dynamics 365 CRM gebaseerde, oplossing.' 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-05T09:38:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.