Op Orde verbetert administratie RWSF

Dit artikel delen:

Jeroen Lugte van Op Orde (links) en Jordy Wijkniet van RWSF (rechts) ondertekenen het contract.

RWSF, een onderneming voor facilitaire- en beveiligingsdiensten uit Rijswijk, heeft een overeenkomst getekend met Op Orde. Dit softwarebedrijf uit Capelle aan den IJssel levert met het gelijknamige softwareplatform ‘Op Orde’ administratieve oplossingen aan haar klanten. RWSF wil met de software zijn administratie verbeteren.

RWSF richt zich op het leveren van diensten als beveiliging, gastvrijheid en schoonmaak. Zo kan RWSF ingeschakeld worden voor beveiligingsdiensten bij musea, winkelcentra, bouwplaatsen of tijdens evenementen. Ook kunnen klanten bij RWSF terecht voor het inhuren van hosts/hostesses, schoonmakers en gebouwbeheerders.

RWSF levert dit diverse aanbod landelijk en rekent zo onder meer voetbalclubs Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk, bouwbedrijf Slavenburg en elektronicaconcern Philips tot zijn klanten. Om de uiteenlopende diensten op verschillende locaties in goede banen te leiden is een goede administratieve verwerking vereist. Met de software van Op Orde wil RWSF deze administratie verbeteren.

Doelstellingen

De voornaamste doelstellingen van RWSF met de software zijn het sneller en vollediger verwerken van de ontvangen informatie en het terugdringen van de administratieve werkzaamheden. Daarnaast moet het de werktevredenheid onder de werknemers verhogen en een betere informatievoorziening aan klanten mogelijk maken.

'Op Orde helpt RWSF om tijdrovende processen te digitaliseren en om zaken in kaart te brengen', aldus Jordy Wijkniet van de dienstverlener. 'Door onder andere urenregistratie en incidentmeldingen via Op Orde in te dienen, is RWSF in staat sneller te schakelen en te communiceren met klanten en tussen collega’s.' Op Orde ontwikkelt meerdere apps die RWSF op locatie kan inzetten.

In 2013 richtte Jeroen Lugte samen met Rick van der Hel ict-bedrijf Op Orde op. Het bedrijf biedt een softwareplatform voor het eenvoudiger registreren en uitvoeren van taken op locatie. Gemeentelijke diensten als Toezicht en Handhaving zijn de voornaamste gebruikers van het softwareplatform maar er zijn ook klanten als de provincie Zuid-Holland, de gemeente Oss en de Omgevingsdienst Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-06T07:30:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.