Oss ruimt buiten op met software Op Orde

Dit artikel delen:

De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Met de software wil de gemeente haar werkzaamheden in de buitenruimte ondersteunen, zoals vegen en onderhoud van de beplanting, uitgevoerd door externe partijen. Oss verwacht dat daardoor de communicatie tussen medewerkers van de gemeente en de aannemers, alsmede de administratieve verwerking, te verbeteren.

De komende maanden zal de software worden getest en samengesteld, waarna het begin 2017 in gebruik wordt genomen.

Op Orde zal een aantal apps samenstellen, die ook door de externe partijen gebruikt kunnen worden. Zo kunnen zij via de app opdrachten ontvangen en deze ook als voltooid aangeven bij medewerkers van de gemeente. Dossiers worden tijdens de afhandeling meteen gevormd. Het samenstellen van de apps zal in nauwe samenwerking met de gemeente Oss gebeuren.

In 2013 richtte Jeroen Lugte samen met Rick van der Hel ict-bedrijf Op Orde op. Het bedrijf biedt een softwareplatform voor het eenvoudiger registreren en uitvoeren van taken op locatie. Gemeentelijke diensten als Toezicht en Handhaving zijn de voornaamste gebruikers van het softwareplatform maar er zijn ook klanten als de provincie Zuid-Holland en de Omgevingsdienst Utrecht. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-26T14:03:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.