Topdesk opent kantoor in Noorwegen

Servicemanagement-aanbieder breidt activiteiten in Scandinavië uit

Dit artikel delen:

Servicemanagement-leverancier Topdesk uit Delft heeft een kantoor geopend in Noorwegen. Met die nieuwe vestiging in Oslo telt het bedrijf twaalf kantoren in tien landen. De Noorse activiteiten worden geleid door Allan Spelmann. Hij heeft volgens Topdesk ruime ervaring als salesmanager bij verschillende bedrijven in Noorwegen.

De Noorse vestiging gaat nauw samenwerken met het kantoor in Denemarken. Zo wil de leverancier zijn activiteiten in Scandinavië verder uitbreiden. Spelmann: ‘De Noorse servicemanagement-markt heeft veel potentie. Ons doel is om een betrouwbare langetermijnpartner voor lokale Noorse organisaties te worden. Dat betekent dat we lokale ondersteuning bieden, van verkoop en adviesdiensten tot ondersteuning. Ook brengen we deze maand een Noorse versie van onze software uit.’

Naast het hoofdkantoor in Delft beschikt Topdesk over kantoren in Londen en Manchester (Engeland), Antwerpen (België), Ballerup (Denemarken), Boedapest (Hongarije), Kaiserslautern en Augsburg (Duitsland), Orlando (VS), Toronto (Canada), São Paulo (Brazilië) en sinds kort dus ook in Oslo (Noorwegen). Het bedrijf telt 550 medewerkers en ruim vierduizend klanten. Topdesk helpt hen bij het ondersteunen van organisatiebrede processen zoals meldingenbeheer, middelenbeheer en workflowmanagement.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-24T11:56:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.