Abecon AX heet voortaan GreatCircle

Dit artikel delen:
Naamswijziging

Abecon AX, aanbieder van Microsoft Dynamics AX-diensten, zet zijn activiteiten voort onder de naam GreatCircle Solutions. De versterking van GreatCircle is ingegeven door het recente samengaan van Abecon met de Broad Horizon Groep. Daarbij is de organisatiestructuur aangepast, waardoor de drie hoofdactiviteiten van Abecon nu als autonome onderdelen van Broad Horizon Groep opereren onder de labels Abecon, Breinwave en GreatCircle.

Volgens GreatCircle-directeur Paul van Hal is Abecon AX sterk vertegenwoordigd in de detailhandel en de industriële branche. Door deze activiteiten nu ook onder het GreatCircle-label te plaatsen ontstaat er met het oog op de AX-klanten één gezicht naar de markt. 'Onze klanten vragen in toenemende mate innovatieve oplossingen, oplossingen voor managementinformatie en outsourcing van de infrastructuur. In deze nieuwe opzet kunnen we al deze diensten voor onze klanten verzorgen.'

GreatCircle is gevestigd in Nieuwegein en onderdeel van de Broad Horizon Groep waarin ook de verschillende clouddiensten goed vertegenwoordigd zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-02T15:19:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.