NS kiest IFS Probity voor implementatie SAP Hybris

Dit artikel delen:

De Nederlandse Spoorwegen (NS) en SAP-dienstverlener IFS Probity hebben een overeenkomst getekend voor de implementatie van het facturatiesysteem SAP Hybris Billing. IFS Probity is na een Europese aanbesteding gekozen tot implementatiepartner voor het standaardplatform voor facturatie van SAP (voorheen BRIM).

De komende twee jaar worden alle huidige en nieuwe facturatiestromen van de NS in één systeem geïntegreerd. De standaardsoftware van SAP moet zorgen voor een verbetering van de integratie en het traceren van facturen binnen de ict-systemen van NS.

IFS Probity stelt dat de spoorwegmaatschappij daardoor sneller en flexibeler kan inspelen op veranderende marktvragen en zorgen voor een degelijke financiële administratie.

IFS Probity is partner van SAP en heeft zich gespecialiseerd in de automatisering van grote betaalprocessen en de implementatie van SAP Hybris Billing. SAP Hybris Billing is gebaseerd op de complexe afreken- en facturatieprocessen van telecom- en nutsbedrijven. Volgens de dienstverlener is het ook geschikt voor andere sectoren waar vaste, variabele en eenmalige kosten samenkomen op één factuur. Van de overeenkomst is geen contractwaarde bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij NS

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-06T16:45:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.