Oracle Gebruikersclub Holland wordt NLOUG

Dit artikel delen:

OGH (Oracle Gebruikersclub Holland) heeft besloten om na bijna dertig jaar de naam te veranderen in Nloug: Netherlands Oracle User Group. Het OGH-bestuur wil met de nieuwe naam (per 1 juli) de Nederlandse Oracle-gebruikersvereniging meer in lijn brengen met de naamgeving van de internationale Oracle User Groups. De naamsverandering is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de algemene ledenvergadering.

De nieuwe naam sluit volgens het bestuur beter aan bij het sterker wordende internationale karakter van de OGH. De vereniging is ook buiten de landsgrenzen actief, onder meer via het lidmaatschap van de overkoepelende organisatie van Europese Oracle-gebruikers, de EOUG. Daarnaast verwacht het bestuur dat de nieuwe naam Nloug leidt tot een grotere naamsbekendheid, zowel in Nederland als bij Oracle-gebruikers en -partners in Europa en de VS. Behalve de nieuwe naam komt er een nieuw logo en een verbeterde website.

Van de OGH zijn zo'n 380 bedrijven lid met daarbij zo;n tweeduizend individuele lidmaatschappen. Volgens het bestuur is de toename van het aantal individuele lidmaatschappen mede de reden geweest om de website te verrijken met meer functionaliteit en inhoud voor deze leden.

Tech Experience

OGH organiseert regelmatig evenementen, waaronder het jaarlijkse tweedaagse congres Apex World. Op 15 en 16 juni aanstaande vindt de Tech Experience 2017 in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Op dit evenement wordt de Oracle-technologie van velerlei kanten belicht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-10T10:29:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.