Managed hosting door True

Ropa neemt Siemens PLM-expert Caap over

 

Deal handen schudden overname

Ropa Group uit Nootdorp heeft het bedrijf Caap in Amersfoort overgenomen. Het dienstenpakket van Caap is vergelijkbaar met dat van Ropa-onderdeel Enginia. Samen vormen ze een landelijke aanbieder van product lifecycle management (plm)-software van Siemens en aanverwante diensten, zoals een helpdesk.

Voormalig Caap-eigenaar Donald Kalff, die na 26 jaar afscheid neemt van het bedrijf, noemt de overname een belangrijke stap voorwaarts.

'Caap is in vergelijking met Enginia altijd wat meer technisch georiënteerd geweest, met een sterke focus op de software. Enginia is daarnaast sterk in allerlei diensten die je rond die software kunt aanbieden.'

Ropa Group is een financiële holding, bestaande uit een groep automatiseerders die actief zijn in de maakindustrie. Ropa is sinds 1 mei 2014 eigenaar van Enginia dat vestigingen in Nootdorp en Hengelo heeft. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6038262). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Siemens
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×