IFS koopt Mplsystems en Field Service Management

Dit artikel delen:
Samenvoegen

IFS rondt de overname van het Engelse Mplsystems en het Engels-Ierse Field Service Management af. Via deze aankopen breidt de Zweedse erp-leverancier haar servicemanagement-aanbod uit met geïntegreerd omni-channel contactcentermanagement. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Mplsystems Limited is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Het ontwikkelt en implementeert omni-channel contactcenter- en customer engagement-software. Door deze producten te combineren met het servicemanagement-aanbod van IFS, claimt het Zweedse bedrijf een end-to-end customer engagement-oplossing te bieden.

Field Service Management Limited is een implementatiepartner van IFS. Het gebruikt de servicemanagement-oplossing van de Zweedse leverancier ter ondersteuning van sales, consulting en de organisatie in de regio. Het bedrijf is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De medewerkers gaan aan de slag bij het Engelse kantoor van IFS.

In 2016 kocht IFS Mxi Technologies. Dat is een Canadese aanbieder van onderhoudssoftware voor de luchtvaartindustrie. Een jaar daarvoor (2015) nam het VisionWaves over, een softwarebedrijf uit Zeist. Dit om stappen te maken in business intelligence (bi).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-04T09:26:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.