Ctac behaalt Platinum-status bij InRiver

Dit artikel delen:
Winst

Ctac is benoemd tot Platinum Partner van InRiver. De ict-dienstverlener uit Den Bosch wordt door de product information management (pim-) specialist geëerd vanwege zijn ‘kennis van erp en master data management, gecombineerd met expertise op het gebied van omnichannel in retail, wholesale en manufacturing’.

Ctac sloot in mei 2016 een partnership met InRiver. ‘Wij kozen voor InRiver om verschillende redenen: de culturele fit, de samenwerking met het sales- en supportteam, de klantengroep van InRiver en zijn gedrevenheid om klanten met technologie te helpen hun processen te optimaliseren’, legt Frank Koppen, business development & innovation manager van Ctac, uit.

'Het partnerschap heeft naar eigen zeggen al mooie projecten opgeleverd', vervolgt Koppen. ‘Gezamenlijk ondersteunen we een producent van rookgasinstallaties bij het verrijken van productcontent in lijn met de eisen van de Etim-standaard. Voor een producent van raambekleding wordt InRiver ingezet om de specificaties te leveren voor een innovatieve product configurator.’

InRiver is een van oorsprong Zweeds bedrijf en heeft een Benelux-vestiging in Amsterdam. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-04T16:04:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.