Managed hosting door True

Watson-strateeg Teerlink verruilt IBM voor SAP

Dit artikel delen:

Marc Teerlink, voorheen chief business stategist van IBM's Watson-groep, stapt over naar SAP. Daar is hij per 1 december 2017 benoemd tot global vice president SAP Leonardo. In die rol is hij eindverantwoordelijk voor de inzet van oplossingen op basis van kunstmatige intelligentie in nieuwe markten.

Daarmee wordt hij onder andere verantwoordelijk voor data-analyse van internet of things-toepassingen op basis van kunstmatige intelligentie. Teerlink rapporteert aan Mike Flannagan, eindverantwoordelijke voor SAP Leonardo en SAP Analytics. Hij gaat werken vanuit Washington. 

Teerlink maakte 30 november 2017 zijn vertrek bij IBM bekend. Hij meldde toen niet wat zijn nieuwe carrièrestap is. 

Teerlink werkte in totaal 16.5 jaar voor IBM, waarin hij de laatste drie jaar en acht maanden verantwoordelijk was voor zakelijke toepassingen van Watson. Computable sprak hem in 2016 over Watson. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.