WSB Solutions neemt NAV-specialist Juicy Pear over

Dit artikel delen:

Van links naar rechts: Henno Poesse, operationeel directeur Juicy Peare, Frans Gemen, oprichter Juicy Pear, Jan Penning, algemeen directeur WSB Solutions en Conrad van Kooten, mede-directeur WSB, klinken op de koopovereenkomst.

WSB Solutions uit Hardinxveld-Giessendam neemt Juicy Pear Business Solutions over. Deze ict-dienstverlener uit Dussen levert Microsoft Dynamics NAV-oplossingen aan mediabureaus, uitgeverijen en handelsbedrijven binnen het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. De overname past bij de ambitie van WSB tot de grotere Microsoft Dynamics NAV-partners in het midden- en kleinbedrijf te behoren.

Juicy Pear is ruim tien jaar geleden door Frans Gemen opgericht en hield kantoor vanuit Kasteel Dussen. Met de overname van het bedrijf krijgt WSB Solutions er op Dynamics NAV-vlak meer consultancy en ontwikkelcapaciteit bij. WSB verwacht voor klanten daardoor ook meer te kunnen investeren in de productontwikkeling van add-ons voor zowel Dynamics NAV als de cloudomgeving Dynamics 365 Business Central.

Het meer dan dertig jaar oude WSB Solutions is gespecialiseerd in Microsoft Dynamics NAV en andere Microsoft-producten en -diensten. Er werken, inclusief een kleine tien medewerkers van Juicy Pear, nu in totaal 65 medewerkers bij het ict-bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-16T09:10:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.