Netsuite-partners Fast Four en E-Litt fuseren

Dit artikel delen:

Fast Four uit Schiphol en E-Litt uit Amstelveen gaan samen verder onder de naam Fast Four. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in de oplossingen van Netsuite, de aanbieder van online software voor enterprise resource planning (erp) voor het midden- en kleinbedrijf.

Door de samenbundeling van krachten verwachten de twee bedrijven sneller te kunnen groeien en klanten beter te kunnen bedienen. Het fusiebedrijf gaat verder onder de naam Fast Four en telt twintig man, inclusief consultants, ontwikkelaars en een ondersteuningsteam. Dit jaar wordt een omzet van ruim twee miljoen euro verwacht; voor 2019 luidt de prognose 3,5 miljoen euro.

Fast Four en E-Litt zijn een van de eerste partners van Netsuite - tegenwoordig onderdeel van Oracle - in Nederland. Zij claimen de grootste Netsuite-partners op de Nederlandse markt te zijn. De twee bedrijven hebben in totaal zo'n vijftig klanten voorzien van een Netsuite-implementatie en beheren die ook. Voorbeelden van klanten zijn Secrid, Dopper, Ace & Tate en Zelfstroom. Daarnaast voorzien zij samen zo'n driehonderd klanten van Suiteapps (add-ons).

Partners

Beide bedrijven hebben een 'Oracle 5 star award' (de hoogste onderscheiding voor Netsuite partners) op zak. Tevens was Fast Four vorig jaar winnaar van de 'International SuitesCloud Partner of the Year award', uitgereikt tijdens het jaarlijkse Suiteworld-evenement in Las Vegas.

Volgens Hylke Sluis, medeoprichter van Fast Four, en Anna Lipiec, oprichter E-Litt, passen de bedrijven qua bedrijfscultuur zo goed bij elkaar dat het een logische stap is om via een fusie de snelle groei van Netsuite op de Nederlandse markt goed te ondersteunen en versneld verder te groeien.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-28T08:47:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.