Schouw Informatisering komt met Foodware 365

Dit artikel delen:

Feestelijke onthulling Foodware 365 bij Schouw Informatisering

Schouw Informatisering biedt onder de nieuwe merknaam Foodware 365 de voedingsmiddelenindustrie een enterprise resource planning (erp)-oplossing in de cloud aan. Deze oplossing is gebaseerd op het 365-platform van Microsoft en is opgezet naar aanleiding van Microsofts-releases van Dynamics 365 voor Finance & Operations en Business Central (voorheen bekend als Dynamics AX en Dynamics NAV).

Het softwarebedrijf uit Etten-Leur heeft naast het nieuwe Foodware 365 nog zijn traditionele Microsoft Dynamics Navision-aanbod in combinatie met SI Foodware. Dat is een door Schouw ontwikkelde add-on met functionaliteit gericht op de voedingsmiddelenindustrie.

Volgens Schouw biedt het 365-cloudplatform van Microsoft klanten de mogelijkheid om ook zelf aan de slag te gaan met nieuwe technologieën. Het Brabantse bedrijf ziet ook kansen om met Foodware 365 over de grens te zoeken nieuwe partners te zoeken om internationaal te groeien.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-02T11:59:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.