Afas past ERP aan op wensen uitzendbranche

YoungCapital eerste recruiter die nieuwe oplossing gaat gebruiken

Dit artikel delen:

Afas Software verrijkt zijn standaardoplossing voor enterprise resource planning (erp) om deze in te zetten in de uitzendbranche. YoungCapital is de eerste recruiter die de oplossing gaat inzetten.

Vanaf begin 2019 gaan interne medewerkers en kandidaten van YoungCapital de aangepaste software van Afas gebruiken. Het erp-systeem wordt onder meer ingezet voor geautomatiseerde facturering en verloning (payrolling). Dergelijke automatisering van processen helpt het uitzendbureau bij bestendiging van zijn groei. ‘We willen geen handwerk waar dat niet hoeft’, aldus oprichter en eigenaar Bram Bosveld.

Geïntegreerde erp

Afas biedt al langer softwareoplossingen voor payrolling en detachering. De software die het Leusdense bedrijf nu in overleg met YoungCapital ontwikkelt, wordt uiteindelijk samen met de bestaande producten aangeboden.

Volgens Afas is in de markt van flexibele arbeid behoefte aan een geïntegreerde erp-oplossing. Uitzendbureaus en recruiters zouden nu vaak met veel verschillende softwarepakketten werken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-19T16:38:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.