Wisseling van de wacht bij Oliver IT

Mede-oprichter Martens vertrekt; nieuwe aandeelhouder Merks treedt aan

Dit artikel delen:
Stokje doorgeven

Mede-oprichter en -directeur Wim Martens vertrekt bij Oliver IT, een leverancier van op SAP-gerichte web- en cloudapplicaties voor de logistieke en service & onderhoudsmarkt. Hij wordt opgevolgd door Martien Merks - ex-Unit4 - die samen met mede-oprichter, Gerben Moerland, de aandelen van Martens hebben overgenomen. Bij het bedrijf uit Den Bosch werken circa vijftig man.

Martens en Moerland startte negen jaar geleden Oliver IT met de ambitie SAP toegankelijker te maken voor eindgebruikers. Daarbij richtten ze zich op het leveren van frontend-technologie aan logistieke dienstverleners en onderhoudsbedrijven. Denk aan web-oplossingen en mobiele apps of portalen die werkprocessen bundelen en vergemakkelijken, zowel voor SAP- als non-SAP-gebruikers. Tot de klantenkring behoren ook grote partijen als Shell, Ziut, KPN, PostNL en Jumbo.

Oliver IT heeft de ambitie om (internationaal ) verder te groeien en heeft daarvoor Martien Merks aan boord gehaald. Merks heeft ruime ervaring in de softwaremarkt, onder andere als directeur Unit4 Benelux, maar ook door zijn tijd bij Siemens PLM Software, UGS, Cap Volmac, CRH en Philips.

Voor Martens was het voltooien van een nieuwe groeistap voor de organisatie het moment om terug te treden en zich te oriënteren op een volgende stap in zijn carrière.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-20T11:42:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.