Ridder helpt Anders Invest met erp-software mkb

Dit artikel delen:
erp systeem ict statistiek

Anders Invest uit Maarsbergen en Ridder Data Systems uit Harderwijk hebben een strategische samenwerking gesloten. Daarbij biedt de investeringsmaatschappij haar clientèle het enterprise resource planning (erp)-pakket van Ridder Data Systems aan.

Anders Invest investeert in Nederlandse midden- en kleinbedrijven. Binnen de strategische samenwerking zal Ridder Data Systems de maakbedrijven binnen de Anders Invest groep voorzien van erp (enterprise resource planning)-software voor procesoptimalisatie.

De samenwerking met Ridder moet onder meer inzicht in en controle over bedrijfsprocessen en verkorting van doorlooptijden opleveren voor de bedrijven waarin Anders Invest investeert.

Rutger de Vos, partner bij Anders Invest, stelt dat nog steeds de nodige bedrijven uit de Nederlandse mkb-maakindustrie geen echt erp-systeem hebben. ‘Wij zien dat automatisering voor maakbedrijven steeds belangrijker wordt. Een goed erp-systeem bevindt zich in het hart van de automatisering van productiebedrijven. Om die reden heeft Anders Invest gekozen om samen te gaan werken met erp-leverancier Ridder.’

Trivest Software

Ridder Data Systems, ex-onderdeel van Ridder Groep, trad begin dit jaar toe tot de Trivest Software Group, een portfolio-onderneming van durfkapitalist Nedvest. Ridder Data Systems levert erp-software voor de maakindustrie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-07T08:30:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.