Veghels AGP gaat verder als Kerridge

Erp-leverancier gaat op in Brits softwarebedrijf

Dit artikel delen:

Erp-leverancier AGP Business Software gaat verder onder de naam Kerridge Commercial Systems. Dat Britse bedrijf nam het Brabantse softwarebedrijf in 2018 over en kondigt nu aan dat alle activiteiten onder één vlag verdergaan.

In een persbericht meldt Kerridge dat AGP Business Software vanaf december 2018 doorgaat onder de vlag van Kerridge Commercial Systems. De erp-leverancier met vestigingen in Veghel (hoofdkantoor) en Capelle aan den IJssel gaat daarmee definitief op in het Britse softwarebedrijf. Kerridge heeft in Nederland een kantoor in Sliedrecht.

‘De rebranding is een volgende stap na de overname van AGP door Kerridge in januari 2018’, meldt het bedrijf in een persbericht. Kerridge is leverancier van geavanceerde, geïntegreerde bedrijfssoftware voor organisaties die actief zijn op het vlak van groothandel, verhuur, projecten en installatie.

Het huidige productportfolio van AGP Business Software zal prominent binnen de markt beschikbaar blijven’, meldt Danny Scheffers, vestigingsdirecteur bij AGP Business Software in Capelle aan den IJssel. ‘Onze locatie in Capelle aan den IJssel zal zich blijven bezighouden met oplossingen specifiek gericht op de installatiebranche. Ook de service en werkwijze blijven hetzelfde.’ De naamswijziging en bijbehorende samenvoeging van het software-aanbod van beide bedrijven biedt volgens Scheffers mogelijkheden om klanten een breder portfolio te bieden. ‘Daarnaast zijn we bezig om ons huidige oplossingenpakket te vernieuwen, om klanten nog beter te ondersteunen.’

‘Van 60 naar 850 man’

Rutger Scherpenhuysen, salesmanager bij AGP Business Software Veghel: ‘Met de overname van AGP door Kerridge Commercial Systems maken we deel uit van een sterke, wereldwijde organisatie. We zijn gegroeid van een organisatie met zestig man naar een organisatie met ruim 850 werknemers. Dat betekende een stroomversnelling qua innovatie in techniek en ict-oplossingen.’

Volgens Scherpenhuysen kan de organisatie onder één vlag sneller anticiperen op de wensen van klanten en de markt. ‘Ook door de uitbreiding van onze beschikbare kennis en ervaring en ons productportfolio zijn we in staat om klanten nog beter te bedienen. We kijken ernaar uit om met ons team door te gaan onder de naam Kerridge Commercial Systems.’

AGP Business Software

AGP Business Software, dat sinds december 2018 officieel verder gaat als Kerridge Commercial Systems, houdt zich al sinds 1977 bezig met het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van handels-, installatie-, project- en verhuursoftware. Het bedrijf heeft een vestiging in Capelle aan den IJssel en het hoofdkantoor staat in Veghel. Kerridge Commercial Systems is gevestigd in Sliedrecht. ‘Na de rebranding zullen de drie locaties officieel verdergaan als één bedrijf en één team met een portfolio van meerdere oplossingen voor de handel- en distributie-, verhuur-, projecten- en installatiesector’, staat in een gezamenlijk persbericht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-10T11:59:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.