Advisie lijft concurrent Computerplan in

Dit artikel delen:
samenwerking

Exact-partner Advisie neemt zijn branchegenoot Computerplan per direct over. Beide bedrijven zijn actief in het midden- en kleinbedrijf en bedienen tezamen ruim 2500 klanten. Met de overname breidt Advisie vooral zijn dienstverlening op het vlak van cloud computing uit. De naam Computerplan blijft behouden.

Computerplan biedt zijn klanten een portfolio van clouddiensten. Advisie wil dit versterken met branchekennis en overige diensten. Het is de bedoeling dat het bedrijf nieuwe proposities gaat ontwikkelen, zowel voor huidige als nieuwe klanten.

Het gecombineerde bedrijf telt ongeveer 130 medewerkers. De overname heeft geen gevolgen voor het huidige personeel. Bovendien verandert er niets aan de samenstelling van directie en management. Mark de Waard is en blijft algemeen directeur bij Advisie en Léon Sigo leidt Computerplan.

Partner Exact en Microsoft

Advisie werd begin jaren ‘80 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot it- en adviesbedrijf voor de automatisering van financiële en andere primaire processen. Hiervoor gebruikt de onderneming voornamelijk producten van Exact, waarvan het Platinum Partner is. Advisie beschikt over een eigen servicedesk en een afdeling die zelf producten ontwikkelt gebaseerd op Exact. Klanten bevinden zich in sectoren als de zorg, het onderwijs, de dienstverlening, groothandel en automotive.

Computerplan stamt uit dezelfde periode en ondersteunt organisaties eveneens bij implementatie en ondersteuning van Exact-producten. Het bedrijf is Gold Partner van zowel Exact als Microsoft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-04T11:58:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.