Exact Software koopt bedrijven in

Dit artikel delen:

Exact Software neemt de softwarebedrijven AllSolutions en Kooijman Software over. AllSolutions maakt software voor middelgrote dienstverleners en leveranciers in de non-profitsector. Kooijman is actief in de bouw en de educatiesector.

Exact wil groeien in specifieke sectoren, zoals de bouw en dienstverlening. Het verkrijgt die groei nu deels met deze twee overnames. Exact heeft momenteel voor financiële software in de bouwsector een marktaandeel van naar eigen zeggen 25 procent. Kooijman, dat overigens al achttien jaar dealer van Exact is, heeft ongeveer 1.800 klanten in de bouw-, installatie- en architecten/ingenieursmarkt.

Beide overnames worden in contanten betaald, hoewel Exact de bedragen niet bekendmaakt. AllSolutions, dat vierendertig medewerkers telt, verwacht over 2005 een omzet van vier miljoen euro. Kooijman telt drieëntachtig werknemers en voorziet voor dit jaar negen miljoen euro omzet. Exact wijst erop dat beide ondernemingen winstgevend zijn. De twee bedrijven zullen binnen de moedermaatschappij voortbestaan als zelfstandige divisies.


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-09T13:25:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.