4CIS gaat op in Salesmanager Software

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Salesmanager Software neemt de activiteiten van branchegenoot 4CIS over. De overname van de Eindhovense producent en leverancier van crm- en erp-oplossingen is een stap in de groeistrategie van Salesmanager uit Amstelveen.

Salesmanager wil met de overname zijn positie in de markt voor cloud-businesssoftware verder uitbreiden. Caroline Warmerdam, directeur van Salesmanager, ziet in 4CIS een sterke partij met een stabiel marktaandeel. ‘De toont aan dat we in staat zijn bedrijven aan te trekken en te integreren om ons marktaandeel te vergroten.’

Coen Rem, directeur van 4CIS, merkt op dat het voor hem belangrijk is om te weten dat 4CIS-klanten in goede handen zijn. ‘Salesmanager heeft een heldere visie op toekomstige ontwikkelingen binnen de cloud-businesssoftwarebranche. Verder kunnen 4CIS klanten profiteren van oplossingen op het gebied van project- en servicemanagementsoftware, klantportalen en mobiele apps.’

Het personeel van 4CIS komt in dienst bij Salesmanager Software. De partijen geven geen financiële details over de overname prijs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-21T16:07:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.