Muis Software neemt Ctrl over van Deloitte

Dit artikel delen:
Overname handen schudden

Muis Software met meerderheidsaandeelhouder Main Capital Partners lijft Ctrl in, een onderdeel van Deloitte Nederland uit Rotterdam. Het biedt sinds 2004 een online samenwerkingsplatform aan voor financiële dienstverleners met hun klanten en ketenpartners als de KvK, banken, de Belastingdienst en andere it-leveranciers.

Muis Software is een leverancier van boekhoud- en administratiesoftware. Het bedrijf uit Heemskerk werd in 2017 overgenomen door investeerder Main Capital. Die investeerder ziet nog genoeg brood in de softwaremarkt voor accountants- en administratiekantoren en wil middels acquisities de marktpositie van Muis versterken.

Met de overname van Ctrl verwacht het softwarebedrijf zijn klantenkring meer mogelijkheden te kunnen bieden voor het verder automatiseren van administratieve werkprocessen en de samenwerking tussen de accountant en de ondernemer te verbeteren. 

Ctrl blijft een apart platform binnen Muis; het managementteam en de circa twintig medewerkers blijven ook aan. De combinatie creëert een organisatie van ruim vijftig man. Ctrl claimt zo'n twintigduizend gebruikers te hebben. Het in 1984 opgerichte Multi User Informatie Systemen (Muis) Software zegt ongeveer 1.100 accountants en twintigduizend ondernemers te bedienen. Naast Nederland is het bedrijf actief op de Engelse en Canadese markt.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-18T18:14:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.