Sage wil extra erp-partners voor Benelux

Dit artikel delen:
benelux

Sage Group, dat accounting en business software aanbiedt, wil zijn erp-partnernetwerk uitbreiden in de Benelux. Dat heeft Brieuc Courcoux, VP partners sales in Frankrijk en de Benelux, gezegd in de marge van de Sage Partner Summit in Dubai.

De belangrijkste boodschap van Sage op zijn Partner Summit is de sterkere focus op zijn cloudaanbod als SaaS-provider.

'Ons ecosysteem van partners is onze grote kracht. Voor ons komt het er nu op aan om dit ecosysteem mee naar de cloud te brengen', stelt Brieuc Courcoux, die verantwoordelijk is voor het partnernetwerk voor het enterprise management-gedeelte (hun erp-aanbod).

België

Dat er met de cloud nu globaal meteen nieuwe partners bijkomen of worden vervangen, wil Courcoux niet gezegd hebben. 'De focus ligt bij partners voor een groot stuk op kennis van een bepaalde industrie.'

In België en Nederland zijn nieuwe en extra partners in elk geval welkom. 'In Frankrijk en de Benelux hebben wij ongeveer zeventig partners voor enterprise management, waarvan er vijftien à twintig de kern vormen', vertelt hij.

Maar in België en Nederland, waar Sage nog een beperkt handvol partners heeft, is versterking welkom. 'Het gaat dan om partners die sterk ingebed zijn in een bepaalde verticale markt, maar ook de kennis van de lokale taal, in dit geval dus het Nederlands, is erg van tel in onze markt', stelt hij. Vandaag worden regelmatig partners uit Frankrijk ingezet in projecten in België, vaak als onderdeel van een internationaal erp-project.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-09T11:56:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.