Deventer Ziekenhuis sluit tienjarig contract Sectra

Afdelingen radiologie en nucleaire geneeskunde gebruiken beeldverwerkingssoftware

Dit artikel delen:

Sectra heeft een tienjarig contract getekend met het Deventer Ziekenhuis. De Zweedse aanbieder van medische beeldverwerkingssoftware en beveiligingstools levert aan het ziekenhuis zijn Pacs-oplossing voor het verwerken van radiologiebeelden.

Het Deventer Ziekenhuis behandelt ongeveer driehonderdduizend patiënten en voert jaarlijks ongeveer honderdvijfentwintigduizend radiologische onderzoeken uit. De afdelingen radiologie en nucleaire geneeskunde van het Deventer Ziekenhuis gaan de Sectra Pacs-oplossingen gebruiken.

De artsen in het Deventer Ziekenhuis zullen zowel het onderzoek als de verslaglegging rechtstreeks vanuit het Sectra-systeem uitvoeren. De oplossing wordt geïntegreerd met het elektronisch patiëntendossier van Chipsoft, zodat clinici een compleet patiëntoverzicht hebben binnen één omgeving.

Het Sectra Pacs (picture archiving and communication system), zoals gekocht door het Deventer ziekenhuis, is onderdeel van Sectra's enterprise imaging management-oplossing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-29T11:13:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.