Deventer Ziekenhuis sluit tienjarig contract Sectra

Afdelingen radiologie en nucleaire geneeskunde gebruiken beeldverwerkingssoftware

Dit artikel delen:

Sectra heeft een tienjarig contract getekend met het Deventer Ziekenhuis. De Zweedse aanbieder van medische beeldverwerkingssoftware en beveiligingstools levert aan het ziekenhuis zijn Pacs-oplossing voor het verwerken van radiologiebeelden.

Het Deventer Ziekenhuis behandelt ongeveer driehonderdduizend patiënten en voert jaarlijks ongeveer honderdvijfentwintigduizend radiologische onderzoeken uit. De afdelingen radiologie en nucleaire geneeskunde van het Deventer Ziekenhuis gaan de Sectra Pacs-oplossingen gebruiken.

De artsen in het Deventer Ziekenhuis zullen zowel het onderzoek als de verslaglegging rechtstreeks vanuit het Sectra-systeem uitvoeren. De oplossing wordt geïntegreerd met het elektronisch patiëntendossier van Chipsoft, zodat clinici een compleet patiëntoverzicht hebben binnen één omgeving.

Het Sectra Pacs (picture archiving and communication system), zoals gekocht door het Deventer ziekenhuis, is onderdeel van Sectra's enterprise imaging management-oplossing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-29T11:13:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.