QBS Group neemt 1Clickfactory over

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Microsoft Dynamics-distributeur QBS Group uit Leusden heeft de meerderheid van de aandelen in 1Clickfactory overgenomen. Dit bedrijf levert internationale diensten op het vlak van Microsoft Dynamics en Microsoft Azure.

Quattro Business Solutions (QBS) en 1Clickfactory werken al langer samen, met name in de Duitssprekende landen en de Benelux. De banden worden middels de overname nauwer aangehaald met het oog op het stoppen van de verkoop van het enterprise resource planning (erp)-platform Dynamics NAV afgelopen 31 maart en de te verwachten grote vraag naar assistentie bij de upgrade naar Dynamics 365 Business Central.

QBS wil de kennis van 1Clickfactory over Business Central inzetten om zijn klanten - Microsoft Dynamics-partners in het kanaal - te ondersteunen bij de overstap van hun klanten naar dit nieuwe cloudplatform. Het van oorsprong Litouws bedrijf beschikt over een internationaal distributienetwerk voor het leveren van diensten voor upgrades, ontwikkeling, training en hosting.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-29T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.