Unit4 koopt fiscale saas-dienst Fiscaal Gemak

Dit artikel delen:

De Utrechtse ict-dienstverlener Unit4 neemt het bedrijf achter Fiscaal Gemak over. Dit is een veelgebruikte saas-dienst waarmee accountants jaarlijks zo’n 1,7 miljoen belastingaangiftes verwerken. Met de overname wil Unit4 zijn positie in de accountancymarkt versterken.

Fiscaal Gemak is een product van JSKS Software-ontwikkeling BV, onderdeel van juridisch dienstverlener JSKS uit Barendrecht. De softwareontwikkelaar werd opgericht in 2012, toen de eerste versie van Fiscaal Gemak in de markt verscheen. Na een jarenlange samenwerking, komt deze onderneming nu in handen van Unit4.

Het idee achter de overname is dat Unit4 accountants ondersteunt door al hun primaire processen, zoals
processen op het gebied van fiscaliteit, boekhouding en salaris, in de cloud te integreren en inzichtelijk te maken via dashboards. Volgens Herman de Jonge, ceo van Unit4 MKB Software, willen accountants en administratiekantoren data gebruiken om in te springen op actualiteiten bij hun klanten en hen zo van passend advies te voorzien. Dit kan via het cloudplatform.

Intuo

In maart 2019 nam Unit4 ook al het Gentse Intuo over. Deze jonge onderneming heeft technologie ontwikkeld voor strategische toepassing binnen het domein van personeelszaken (hr).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-29T16:08:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.