Ridder en SPS gaan partnerschap aan

Dit artikel delen:

Ridder Data Systems en Smart Production Solutions (SPS) gaan samenwerken op het gebied van software voor de werkvloer (in de maakindustrie). De stap is gericht op een toekomst waarin steeds meer expert-applicaties ontstaan: specifieke applicaties als geïntegreerd onderdeel van een totaaloplossing voor bepaalde bedrijfsprocessen.

SPS ontwikkelt slimme apps en integraties om de logistieke infrastructuur te optimaliseren. Ridder op zijn beurt is een leverancier van erp-software. Door de erp-software te combineren met de apps moet een digitale brug tussen het kantoor en de werkvloer ontstaan, met als doel de werkvloer efficiënt en digitaal aan te sturen. Ook krijgt een maakbedrijf door de directe terugkoppeling op het gebied van orderverwerking en procesverstoring meer grip en overzicht op die werkvloer.

Henk-Jan Hop, commercieel manager bij Ridder, merkt op dat de integratie de voordelen van beide softwareoplossingen bundelt. ‘De apps van SPS zijn qua usability ontwikkeld vanuit het oogpunt van de eindgebruiker, webbased, device onafhankelijk én ze integreren met onze erp-software. Een specifieke oplossing voor de werkvloer, maar geïntegreerd met ons erp-systeem.’

Eric Klement, director sales bij SPS, benadrukt het belang van goede digitalisering: ‘Digitalisering is een must om de toekomst in te gaan. Met Ridder iQ als basis-erp, uitgebreid met de apps van SPS, heeft elk maakbedrijf een gezonde basis voor vervolgstappen in de wereld van smart industry.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-20T15:36:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.