Visma NL kaapt John Reynders weg bij Microsoft

Oud-Dynamics-directeur wordt eerste country director van Visma Nederland

Dit artikel delen:

John Reynders is country director van Visma Nederland

John Reynders is country director van Visma Nederland geworden, een nieuwe functie binnen de onderneming. De bedrijfssoftwareleverancier kaapte hem weg bij Microsoft, waar Reynders de laatste tijd leiding gaf aan het team Dynamics & Digital Transformation Western Europe.

Het is voor het eerst dat Visma een landendirecteur aanstelt. Het Noorse bedrijf heeft de afgelopen tijd in Nederland diverse overnames gedaan en Reynders moet deze samengestelde organisatie vormgeven en het gezicht ervan worden, vertelt de woordvoerder. Hij krijgt ook de taak om verdere groei te realiseren.

Reynders (42) is afkomstig van Microsoft, waar hij ruim veertien jaar werkte. De afgelopen drie jaar was hij er verantwoordelijk voor de cloudtransformatie en de groei van zakelijke applicaties in West-Europa. Voordien was hij operationeel directeur (coo) en marketingdirecteur (cmo) van Microsoft Nederland. Naar eigen zeggen is hij sterk gericht op transformaties.

Acquisities

Nederland is Visma's belangrijkste groeimarkt. De groei is voornamelijk te danken aan recente overnames van de Nederlandse bedrijven Raet, Roxit, HR2Day, Dotweb, Proactive, Idella, Pinkweb, EBPI en Davilex. De woordvoerder sluit nieuwe Nederlandse acquisities niet uit.

Het Visma-concern is ingedeeld in drie divisies: grootzakelijk (voornamelijk hrm- en payroll-sofware), mkb (voornamelijk boekhoudsoftware) en 'custom solutions' (voornamelijk overheidsmaatwerk). De in Nederland overgenomen bedrijven rapporteren elk aan een van de divisiedirecteuren op het hoofdkantoor in Oslo. Zij gaan dus niet aan country director Reynders rapporteren, verduidelijkt de woordvoerder.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-30T15:26:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.