Visma NL kaapt John Reynders weg bij Microsoft

Oud-Dynamics-directeur wordt eerste country director van Visma Nederland

Dit artikel delen:

John Reynders is country director van Visma Nederland

John Reynders is country director van Visma Nederland geworden, een nieuwe functie binnen de onderneming. De bedrijfssoftwareleverancier kaapte hem weg bij Microsoft, waar Reynders de laatste tijd leiding gaf aan het team Dynamics & Digital Transformation Western Europe.

Het is voor het eerst dat Visma een landendirecteur aanstelt. Het Noorse bedrijf heeft de afgelopen tijd in Nederland diverse overnames gedaan en Reynders moet deze samengestelde organisatie vormgeven en het gezicht ervan worden, vertelt de woordvoerder. Hij krijgt ook de taak om verdere groei te realiseren.

Reynders (42) is afkomstig van Microsoft, waar hij ruim veertien jaar werkte. De afgelopen drie jaar was hij er verantwoordelijk voor de cloudtransformatie en de groei van zakelijke applicaties in West-Europa. Voordien was hij operationeel directeur (coo) en marketingdirecteur (cmo) van Microsoft Nederland. Naar eigen zeggen is hij sterk gericht op transformaties.

Acquisities

Nederland is Visma's belangrijkste groeimarkt. De groei is voornamelijk te danken aan recente overnames van de Nederlandse bedrijven Raet, Roxit, HR2Day, Dotweb, Proactive, Idella, Pinkweb, EBPI en Davilex. De woordvoerder sluit nieuwe Nederlandse acquisities niet uit.

Het Visma-concern is ingedeeld in drie divisies: grootzakelijk (voornamelijk hrm- en payroll-sofware), mkb (voornamelijk boekhoudsoftware) en 'custom solutions' (voornamelijk overheidsmaatwerk). De in Nederland overgenomen bedrijven rapporteren elk aan een van de divisiedirecteuren op het hoofdkantoor in Oslo. Zij gaan dus niet aan country director Reynders rapporteren, verduidelijkt de woordvoerder.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-30T15:26:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.