Cisco geeft netwerk applicatie-intelligentie

Dit artikel delen:

Cisco Systems, introduceert Application-Oriented Networking (AON); een nieuwe technologie om de communicatie tussen bedrijfsapplicaties te verbeteren door intelligentie toe te voegen aan het netwerk.

Het netwerk begrijpt dankzij AON de taal van de applicatie, zodat berichtenstromen tussen applicaties op netwerkniveau kunnen worden gelezen. De nieuwe technologie ondersteunt Cisco’s Intelligent Information Network-visie en is volgens de leverancier het eerste intelligente routingsysteem dat communicatie tussen applicaties integreert in het netwerk.

In tegenstelling tot een vaak dure ad hoc- en maatwerkbenadering, maakt AON gebruik van het bestaande netwerken en applicaties. Cisco zegt hiermee tegemoet te komen aan de wensen van klanten om kosten en complexiteit terug te dringen en de waarde van investeringen langer te behouden. Cisco biedt in eerste instantie een module voor datacenter-switches en een module voor routers gericht op filiaalkantoren.

Cisco’s AON is het resultaat van intensieve samenwerking met enkele grote marktpartijen, zoals IBM en SAP. Cisco werkt ook samen met dienstverleners en softwareleveranciers om geïntegreerde oplossingen en diensten te leveren, waaronder: Actional, ConnecTerra, Contivo, CXO, EDS, Infogain, ManTech, SAIC, Tibco Software, Trace Financial, TransAct Tools en Verisign.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-22T13:14:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.