Simac breidt SAP-expertise uit door inlijving HMB

Door de overname verwerft het bedrijf specialistische kennis van beheertool SAP Solution Manager

Dit artikel delen:
Pand Simac

Ict-dienstverlener Simac neemt HMB over. Dit bedrijf uit Weert specialiseert zich in SAP Solution Manager, waarmee organisaties complexe SAP-omgevingen beheren. Dit specialisme komt nu in handen van Simac uit Veldhoven.

Veel klanten van Simac gebruiken de erp-beheersoftware SAP Solution Manager en met de overname van HMB kunnen deze beter worden bediend. 'Het HMB-portfolio is een welkome aanvulling op onze bestaande SAP-dienstverlening', meldt Simac-topman Eric van Schagen.

Simac biedt diverse diensten op het gebied van SAP, waaronder functioneel en technisch applicatiebeheer en monitoring. De consultants doen dit voornamelijk voor klanten in de detailhandel, gezondheidszorg, industrie en publieke sector. De ondersteunde SAP-systemen draaien lokaal of in de cloud. Het beheer van vooral complexe omgevingen is niet eenvoudig en daarvoor wordt meestal SAP Solution Manager gebruikt.

Continuïteit

HMB is opgericht in 2006 en biedt onder meer technische en functionele scans, workshops, ondersteuning bij implementatie van SAP Solution Manager en monitoring van SAP-omgevingen in combinatie met niet-SAP-onderdelen. De twee oprichters Ben Giezenaar en Hans van der Horst treden samen met de overige tien medewerkers in dienst van Simac. Het bedrijf zocht al enige tijd naar samenwerking met een grotere dienstverlener om personeel en klanten continuïteit te bieden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-04T16:58:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.