CTB stoot Dynamics 365-tak af aan Cegeka

Dit artikel delen:
bouwstenen overheid

Cegeka neemt de Dynamics 365-activiteiten van het in Ede gevestigde CTB over. Het betreft een team van twaalf man, gespecialiseerd in Dynamics 365 for Customer Engagement in de sectoren bouw en zakelijke dienstverlening. Voor Cegeka past deze overname in de strategie om de Microsoft Dynamics-bedrijfssoftware-activiteiten verder uit te breiden.

CTB richt zich na deze verkoop volledig op zijn oplossing P365 voor de techniek-, bouw- en offshoresector. Deze op Microsoft 365 gebaseerde brancheoplossing draait om het slimmer samenwerken in project- en klantdossiers, vaak een heet hangijzer in deze sectoren.

Het bedrijf schudt om de zoveel jaar het productportfolio op. In 2015 deed CTB zijn salarisverwerking en personeelsinformatiesystemen over aan SD Worx, in 2013 verkocht het zijn activiteiten rond het calculatiepakket Ibis aan de Brink Groep en in 2011 bracht het zijn Microsoft Dynamics NAV-activiteiten onder bij 4PS.

Cegeka is Microsoft Preferred (D365) Partner gespecialiseerd in de implementatie van Dynamics 365 for Customer Engagement, Finance & Operations/Dynamics AX en de overige apps uit het Dynamics 365-aanbod. De Belgische ict-dienstverlener ontving eerder dit jaar een top-onderscheiding: het Inner Circle-label van Microsoft Business Applications.

In 2018 behaalde de groep een omzet van 512 miljoen euro en telt zij bijna vijfduizend medewerkers met vestigingen in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, Italië, Tsjechië, Slowakije, Frankrijk en sinds kort ook in Rusland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-11T10:40:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.