TSS breidt met Vlot Solutions uit in medische sector

Dit artikel delen:
deal handen schudden overeenkomst contract

Vlot Solutions, een Rotterdamse leverancier van bedrijfssoftware voor de medische hulpmiddelenbranche, blijkt verkocht aan Total Specific Solutions (TSS). Met deze acquisitie breidt het softwareconglomeraat zijn positie in de gezondheidszorg uit.

Vlot Solutions, opgericht in 1985 door August en Ardin Vlot, levert de softwareoplossing Orthomatic aan uiteenlopende klanten binnen de medische hulpmiddelenbranche, zoals orthopedische schoenmakers, orthopedische instrumentenmakers, haarwerkers, bandagisten, therapeutische-elastische kousenmakers en distributeurs. Met Orthomatic kunnen klanten het proces van ordermanagement, inkoop- en voorraadbeheer, elektronisch cliëntendossier, ketenlogistiek en prestatie- en procesmanagement in een softwareoplossing beheren.

TSS biedt al softwareoplossingen voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. De uitbreiding naar de medische hulpmiddelenbranche middels de overname van Vlot Solutions sluit goed aan op onze bestaande activiteiten, aldus de Utrechtse softwaregroep.

Overnamegolf

Naast Vlot Solutions kocht TSS eerder dit jaar Ping Pong, een Zweedse leverancier van educatieve software (lms: learning management systems). Voor de softwaregroep is Ping Pong de derde Zweedse deelneming; eerder al werden FDT en Infoflex deel van de groep.

Met de twee overnames aan het begin van 2020 lijkt TSS de toon te zetten voor alweer een jaar vol acquisities. In 2019 pleegde de software-investeerder in totaal zestien transacties, waaronder zeven Nederlandse deals.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-25T10:39:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.