De Menken Keuken kiest voor Infor M3 ERP

Voedselproducent vervangt AS/400-oplossing

Dit artikel delen:

Assortiment De Menken Keuken

Infor gaat zijn M3 ERP (enterprise resource planning)-oplossing invoeren bij De Menken Keuken. De Nederlandse voedselproducent uit Sassenheim zocht naar een vervanger voor zijn huidige IBM AS/400-oplossing van Axians uit 2005 omdat die verouderd raakte en niet meer ondersteund zou worden.

Na softwareproducten van drie leveranciers geëvalueerd te hebben, koos het familiebedrijf voor Infor M3 ERP als nieuwe erp-oplossing. Daarbij speelde de kennis die Infor én het implementatieonderdeel Alfa-Beta van de voedselindustrie hebben een belangrijke rol. De nieuwe erp-software moet leiden tot meer standaardisatie, lagere kosten en het verhogen van de efficiëntie door het nodige handmatig werk te automatiseren, plus een beter inzicht in de voorraadketen.

Infor M3 (binnengehaald na de overname van Lawson) is een erp-systeem met specifieke functionaliteiten voor de voedingsmiddelenindustrie. Naast de integratie met financiële en inkoopsystemen zijn er speciale tools voor kwaliteitsbewaking in het productie- en het logistieke proces, en voor tracking en tracing. Met het oog op de toekomst evalueert De Menken Keuken tevens de aanschaf van de plm (product lifecycle management)-oplossing van Infor.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-11T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.