Meubelbedrijf Deli Home koopt erp-leverancier

Numdata levert al ontwerp- en erp-oplossingen aan Deli-dochter Lundia

Dit artikel delen:

Deli Home, het bedrijf achter meubelmerken als Bruynzeel, Cando en Lundia, neemt Numdata over. Deze leverancier biedt software voor meubelontwerp en enterprise resource planning (erp) en ontwierp onder meer de online-kastenconfigurator van Lundia.

Deli Home levert maatwerk-woonproducten, zoals deuren, vloeren, kasten en sanitair. Veel daarvan ontwerpt en produceert de onderneming met zelfontwikkelde software. Deli Home heeft daarvoor een eigen softwareontwikkeltak: Unicon Creation. De activiteiten van Numdata worden aan dit bedrijfsonderdeel toegevoegd.

Met de overname van Numdata verwacht Deli Home de digitalisering van maatwerkproductie te versnellen. Het Gorinchemse meubelbedrijf is eigendom van investeringsmaatschappij NPM Capital.

Interieuradvies

Numdata ontwikkelt sinds 1990 oplossingen voor het ontwerp en de productie van woonproducten. Het bedrijf helpt zijn klanten ook bij de implementatie van de software en de ondersteuning daarbij. De onderneming werkt samen met machineproducenten, beslagproducenten en implementatieconsultants van diverse erp-systemen, zoals Jeeves, Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics NAV.

Een belangrijke toepassing is Ivenza&trade, een cloudoplossing waarmee productiebedrijven in de meubelbranche snel producten kunnen ontwerpen en vergaand geautomatiseerd kunnen produceren. Deze oplossing wordt onder meer ingezet bij Lundia. Hun interieuradviseurs komen bij mensen thuis en kunnen ter plekke ontwerpen, inmeten en orders boeken.

Numdata is gevestigd in het Gelderse Eibergen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-26T16:30:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.