Planlogic koopt SAP-dienstverlener SWBS

Dit artikel delen:
puzzel

SAP-dienstverlener SW Business Solutions (SWBS) komt in handen van Planlogic. De Utrechtse sectorgenoot verdubbelt hiermee het medewerkersaantal en krijgt toegang tot een nieuw marktsegment. De merknaam SWBS verdwijnt per 2021 uit de markt.

SW Business Solutions, opgericht in 2011, heeft vijf medewerkers in dienst. Zij verkopen, implementeren en beheren SAP Business One bij handelsbedrijven. Daarnaast heeft de organisatie, met kantoren in Eindhoven en Almere, een eigen product ontwikkeld voor de houthandel. De organisatie komt nu in handen van sectorgenoot Planlogic, die zijn SAP-dienstverlening vooral richt op productiebedrijven. Via de overname krijgt de organisatie toegang tot een nieuw marktsegment.

De partijen zeggen zich door hun marktfocus te onderscheiden van andere SAP-dienstverleners, omdat zij klanten kunnen bedienen met branchekennis en bijpassende producten. Die marktfocus blijft behouden na de overname. De SWBS-medewerkers voegen zich bij het Planlogic-team van zes collega’s. Dit moet een belangrijke bijdrage leveren aan continuïteit en gewenste groei.

Planlogic

Planlogic, opgericht in 1990, is als erp-leverancier gespecialiseerd in SAP Business One. In 2016 kwam de organisatie in handen van iQibt uit De Meern, zodat deze nieuwe moederorganisatie ook die mkb-markt kan bedienen. Twee jaar later werd Planlogic weer afgestoten, zodat het bedrijf doorontwikkeld kon worden.

Het nieuwe directieteam van Planlogic, en tevens het team van aandeelhouders, bestaat uit Marcel Blokland (algemeen directeur), Michiel de Nooijer (commercie) en Paul Witmond (operatie).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-02T11:12:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.