Aptean neemt Dynamics-aanbieder DIN Solutions over

Dit artikel delen:

Aptean (erp- en supplychainsoftware) gaat DIN Solutions uit Maastricht-Airport overnemen, een leverancier van cloudsoftware voor middelgrote fabrikanten van dranken en voedingsmiddelen. DIN biedt die sector enterprise resource planning (erp)- en customer relationship management (crm - klantrelatiebeheer)-oplossingen, gebaseerd op het Microsoft Dynamics en Dynamics 365-platform. Het bedrijf is behalve in Nederland ook in België actief.

Aptean nam recent ook Schouw Informatisering over. DIN Solutions, opgericht in 1982, vult die acquisitie mooi aan. Het Maastrichtse bedrijf biedt oplossingen om data te stroomlijnen, efficiënt te verwerken en een transparantere voorraadketen (supply chain) te realiseren. Verder versterkt deze acquisitie de mogelijkheden van Aptean voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, breidt het zijn SaaS-aanbod uit en vergroot het zijn geografische bereik.

De topman van Aptean, TVN Reddy, wil wereldwijd de toonaangevende leverancier van enterprise management software voor voedingsmiddelen- en dranken organisaties te worden. Hij richt zich vooral op het middensegment, het terrein waar ook DIN Solutions actief is.

Aptean heeft meer dan 4.100 klanten in 54 landen. Het bedrijf is ook actief in onder meer de financiële sector, gezondheidszorg, biotech en de farmaceutische sector.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-07T14:52:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.