Broad Horizon zet voet aan grond in Denemarken

Dit artikel delen:

Jutland, Denemarken

Broad Horizon neemt de Deense Microsoft-specialist Delegate over. Dit bedrijf uit Kopenhagen bestaat uit zo’n 125 specialisten op het vlak van Microsoft 365, Microsoft Dynamics 365, Azure en internet of things. Met de aankoop betreedt de Amsterdamse ict-dienstverlener de Scandinavische markt.

Na een aantal jaren te hebben gevist in de Nederlandse vijver van ict-bedrijven heeft Broad Horizon zijn horizon verlegd naar de Noordse regio. Daar ziet het bedrijf nieuwe groeimogelijkheden. 'Sinds enige tijd hebben we de Scandinavische regio en vooral Denemarken op de lijst van internationale landen staan waar we ons graag zouden willen vestigen. Delegate bleek een gerenommeerd Microsoft-bedrijf in deze Scandinavische regio te zijn. Zijn portfolio past naadloos in onze acquisitiestrategie waarbij we de focus hebben op data en kunstmatige intelligentie, bedrijfsapplicaties en managed services', stelt algemeen directeur Johan Taams in een verklaring.  

Delegate is opgericht in 2006 en telt 125 medewerkers. Het bedrijf levert aan klanten bedrijfskritische it-oplossingen op basis van het platform van Microsoft. Delegate heeft kantoren in Kopenhagen, Aarhus en Aalborg.

Breed palet

Broad Horizon wil klanten een breed palet aan diensten op het gebied van data-, opslag- en clouddiensten en business applicaties aanbieden. Naast de werkmaatschappijen managed hostingprovider True, dataspecialisten Cmotions en Underlined, virtualisatie-expert Square One Solutions en netwerkorganisatie The Partner Sales levert Broad Horizon zelf Microsoft Dynamics-diensten. Daartoe zijn per 1 november 2019 de onderdelen en Microsoft-partners Abecon, Breinwave, GreatCircle en House of Engagement gezamenlijk verdergegaan als Broad Horizon.

Bij de Broad Horizon-groep werken bijna vijfhonderd mensen. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, Hilversum, Nieuwegein, Zeist, Maastricht en Amersfoort en heeft ook een kantoor in Gent, het Verenigd Koninkrijk en Spanje.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-18T09:15:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.