Pactum lijft fmis-expert Famas in

Dit artikel delen:

Ben Kassels (links) en Simon Leijendekker bij de ondertekening van het koopcontract.

Pactum, een Groningse specialist in software voor contractbeheer, inkoop- en leveranciersmanagement, heeft Famas Facility Management Solutions gekocht. Dit bedrijf uit Tilburg levert het facilitaire managementinformatiesysteem (fmis) Fame.

Pactum beschouwt de overname als een versterking en aanvulling op zijn portfolio. Het bedrijf kreeg de kans Famas over te nemen vanwege het aanstaande pensioen van eigenaar Ben Kassels. Die blijft nog een paar maanden betrokken om de overgang in goede banen te leiden.  

Het in 2009 opgerichte Pactum bedient zo'n tweehonderd klanten met ruim vierduizend gebruikers in Nederland, België en het Caribisch gebied. Met Famas erbij werken er circa tien man bij het bedrijf. Pactum biedt oplossingen voor contractmanagement, inkoop, leveranciersmanagement en bedrijfsvoering, zoals activa-, contract- en gebouwbeheer, offertes & bestellingen, meldingenbeheer en meerjaren onderhoudsplanning voor vastgoedobjecten.

De Fame-software van Famas is bedoeld voor de ondersteuning van facilitaire medewerkers. Daarnaast verkoopt het bedrijf software voor evenementenorganisaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-04T11:02:00.000Z Rik Sanders