Britten hengelen softwarevergelijker binnen

Dit artikel delen:

De Britse leadgenerator MVF heeft AppWiki.nl overgenomen. Dit is een Nederlandse vergelijkingssite voor bedrijfssoftware. MVF wil de vergelijkingsengine gebruiken om ook in andere landen soortgelijke websites op te zetten.

Het in 2009 opgerichte MVF uit Londen biedt bedrijven potentiële leads via allerlei digitale-marketingkanalen. Het bedrijf is actief in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten maar wil ook daarbuiten verder groeien. Onder meer via overnames: die van AppWiki.nl is de zesde overname in vijf jaar tijd, nadat MVF eerder al onder andere Tech.co en Startups.co.uk had gekocht.

Het digitale-marketingbureau zegt volop te profiteren van de Covid-19-pandemie omdat daardoor de vraag naar het digitaal genereren van klanten flink toeneemt. 

Appwiki.nl is sinds 2014 actief. Het bedrijf biedt een tool waarmee klanten direct bedrijfssoftware-aanbevelingen op maat kunnen krijgen. Oprichter is Henk-Jan Kosse.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-12T17:35:00.000Z Rik Sanders