Nederlands en Fins talentsoftwarebedrijf fuseren

Recruitee en Sympa willen samen internationaal uitgroeien

Dit artikel delen:

Recruitee, een Amsterdamse software-as-a-service (saas)-aanbieder van sollicitanten-volgsystemen, gaat samen met de talentsoftwareleverancier Sympa uit Finland. Hierdoor ontstaat een grote Europese aanbieder van digitale oplossingen voor personeelszaken en software voor de werving van talenten.

De Amerikaanse investeerder Providence Strategic Growth (PSG) staat achter de fusie. GP Bullhound, financiële adviseur van Recruitee, heeft de transactie bekend gemaakt. 

Recruitee, mede opgericht door Perry Oostdam, helpt recruiters en wervingsmanagers de juiste talenten te vinden. Meer dan drieduizend klanten in ruim vijftig landen waaronder Greenpeace, Toyota, Scotch&Soda, Singapore Airlines, Hotjar, Dunkin en Vice, gebruiken dit platform voor werving. 

Het van oorsprong Finse Sympa is naar eigen zeggen een snelgroeiende leverancier van wervingssoftware in Noord-Europa. Het bedrijf telt ruim honderdvijftig werknemers verspreid over acht vestigingen in vijf landen. Sympa heeft meer dan achthonderd klanten. De gecombineerde groep krijgt tweehonderdvijftig medewerkers en gaat flink uitbreiden. 

Directeur Perry Oostdam zegt nu de volgende groeifase te kunnen ingaan. Met steun van Providence wordt gewerkt aan wereldwijde onderneming op gebied van tools voor personeelszaken. Na Europa en de Verenigde Staten komen ook andere markten in zicht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-16T13:15:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.