Exact krijgt met Gripp greep op psa-markt

Dit artikel delen:

Exact neemt Gripp uit Tilburg over. Gripp levert online-bedrijfssoftware aan zakelijke dienstverleners, waaronder architecten, marketingagentschappen, webbedrijven en ontwerp- en adviesbureaus. Met de overname breidt Exact zijn activiteiten uit naar de zogeheten psa (professional services automation)-markt.

Exact kocht vorig jaar september van Unit4 de lokale tak Unit4 Bedrijfssoftware. Unit4 richt zich sindsdien met zijn enterprise resource planning (erp)-software op de internationale psa-markt. Exact gaat nu met de overname van Gripp (1700 klanten) Unit4 achterna, maar dan voor de zakelijke dienstverlening in Nederland.

Gripp is opgericht in 2012, bedient zo'n 1700 klanten en telt een dozijn medewerkers. Het psa-pakket bestaat uit modules voor klantrelatiebeheer, urenregistratie, facturatie van (deel)projecten, projectmanagement, inkoopmanagement en personeelszaken.

Paul Ramakers, algemeen directeur van Exact, laat weten dat Nederland een dienstenland bij uitstek is. 'En de dienstensector groeit sterk, wat het voor Exact een belangrijke groeimarkt maakt.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-08T11:35:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.