Visma neemt Belgische Syneton over

Dit artikel delen:
Partners handen

Bedrijfsoftwarespecialist Visma heeft het Belgische Syneton overgenomen, de marktleider op het gebied van kantoorbeheer voor accountants over. Visma toonde eerder al interesse in de Belgische accountancy- en erp-markt met de overnames van Yuki en Admisol.

Syneton werd in 2001 opgericht en biedt kantoorbeheersoftware voor accountantskantoren aan. Het bedrijf met hoofdzetel in Bornem is marktleider met oplossingen als Admin-IS / Admin-Consult voor grote kantoren en met cloudoplossing AdminPulse voor kleine en middelgrote kantoren. De software vereenvoudigt en automatiseert de werking van het kantoor op vlak van tijdregistratie, projectmanagement, klantmanagement (arm), medewerkersmanagement (hem), contactmanagement en rapportagetools. Syneton heeft 35 medewerkers en bedient in België ruim 1.200 accountantskantoren.

'We zijn verheugd dat ook Belgisch marktleider Syneton ervoor kiest onderdeel te worden van onze groeiende Visma-familie. Doordat de oplossingen complementair zijn en we beide de branche goed kennen, zien we veel mogelijkheden om meerwaarde voor onze klanten te realiseren in deze samenwerking', zegt John Reynders, area director Benelux Visma.

Syneton zet onder de huidige naam de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort. 'De bestaande samenwerkingen en onafhankelijkheid blijven gegarandeerd', klinkt het. De transactiewaarde van deze overname zijn niet vrijgegeven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-28T09:43:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.