Aareon eigenaar van vastgoedautomatiseerder Twinq

Dit artikel delen:

Aareon Nederland neemt Twinq over, een leverancier van software uit Oosterhout voor beheerders van de Vereniging van Eigenaren (VvE) en vastgoedbeheerders. De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Aareon, een leverancier van vastgoed- en corporatiesoftware, versterkt zich hierdoor met een reeks portaaloplossingen.

Twinq biedt verschillende webgebaseerde klantportalen, zoals het eigenaarsportaal, incassoportaal en aannemersportaal, met als doel de administratieve last van het vastgoedbeheer voor klanten te verminderen. Vastgoedbeheerders kunnen er hun financiën, het plannen van onderhoud en het voeren van verenigingsvergaderingen mee organiseren.

Bij Aareon Nederland in Emmen werken 295 medewerkers. De software wordt gebruikt voor het beheer van circa 800.000 verhuureenheden in Nederland. Het bedrijf voert twee hoofdmerken op het gebied van enterprise resource planning (erp)-software: Tobias ERP voor de woningbouw en Rems voor de commerciële vastgoedsector.

Deze oplossingen zijn aan te vullen met applicaties als het Facilitor (facilitymanagement), ShareWorx (documentbeheer), Trace & Treasury (financiële sturing) en Fox en Mareon (ketensamenwerking). Deze laatste oplossing heeft ook functionaliteit voor VvE's: Mareon VvE wordt geïntegreerd met het verworven Twinq VvE.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-11T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.