ISPnext en Vendorlink bundelen krachten

Dit artikel delen:

Bedrijfssoftwareleveranciers ISPnext en Vendorlink gaan samen verder de markt op. ISPnext uit Den Bosch levert factuurverwerkingsoplossingen in de Benelux. Het Veenendaalse Vendorlink is aanbieder van leveranciersbeheersoftware. Doel van de fusie is verder groeien, zelfs op de Europese markt.

ISPnext, voorheen ISProjects, is twintig jaar geleden opgericht en inmiddels een van de grotere leveranciers van factuurverwerkingsoplossingen in de Benelux. Ruim tweehonderdvijftig klanten maken gebruik van de software van het bedrijf. Integraties met diverse erp (enterprise resource planning)-oplossingen zijn mogelijk. Denk aan de Microsoft Dynamics-productlijnen, SAP, Oracle/JD Edwards, Infor, de IBM-producten van Pantheon Automatisering, Exact, Acto en Unit4.

Vendorlink, gestart in 2009, biedt leveranciersmanagementsoftware in Nederland. Met het product kunnen organisaties contracten monitoren op inhoud, risico’s en de geleverde prestaties van partners in relatie tot de gemaakte afspraken. Klanten zijn bijvoorbeeld Prorail, Pon, de gemeente Oss en Van Lanschot Kempen. De software van het bedrijf integreert onder andere met oplossingen van Exact, Afas, SAP, Unit4, Oracle en Proquro.

Door de krachtenbundeling van het leveranciersmanagementproduct van VendorLink met de factuursoftware van ISPnext verwachten beide bedrijven klanten meer waarde te kunnen bieden, bijvoorbeeld rondom het beheren van alle bedrijfsuitgaven. Zelfs zoveel dat groeien buiten de Nederlandse grens een ambitie is. De komende maanden wordt gewerkt aan een naadloze integratie van VendorLink en ISPnext. Daarnaast blijven de applicaties onafhankelijk van elkaar beschikbaar.

Woordvoerder Luuk Harmsen van Vendorlink benadrukt dat het niet gaat om een overname van de ene door de andere partij. 'Het gaat om een aandelentransactie tussen de partijen. Maar beide behouden hun naam, logo en systeem.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-09T09:15:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.