Relyon maakt in het veld werk van Way2connect

Dit artikel delen:

Relyon, begin dit jaar overgenomen door Main Capital, lijft Way2connect in. Deze acquisitie brengt de Haagse software-investeerder dichterbij het doel Relyon uit te bouwen tot een vooraanstaande Europese speler op het gebied van Field Service Management (fsm).

Way2connect en Relyon waren concurrenten binnen de Nederlandse markt voor de it-ondersteuning van veldwerkers. Door de krachtenbundeling hebben de bedrijven nu de slagkracht om ook door te groeien buiten de landsgrenzen, zoals naar België, Duitsland en Scandinavië, aldus Main Capital.

Het in 2005 opgerichte Way2connect levert vergelijkbare oplossingen als Relyon. Het bedrijf uit Etten-Leur bedient met circa twintig medewerkers zo’n honderd klanten in aanvullende sectoren, zoals de schoonmaakbranche.

Relyon uit Nootdorp is een gespecialiseerde softwareleverancier van fsm-oplossingen voor bedrijven met een mobiele buitendienst. Met de producten van Relyon zijn de binnen- en buitendienst in staat het veldwerk volledig geautomatiseerd te kunnen voltooien. Relyon claimt daarbij een hoge efficiency te bereiken. De klantenkring bestaat vooral uit bedrijven in de installatie, bouw en zorg.

Relyon telt ongeveer tweehonderd klanten zoals Nestle, PCI Nederland, Pirtek en Stulz en ruim vijfduizend eindgebruikers. De gebruikers van Relyons producten zijn veelal bedrijven met tien tot honderd mensen in de buitendienst.

Volgens Ivo van Deudekom, Senior Investment Manager bij Main Capital Partners behoort de fsm-markt tot de snelst groeiende software-segmenten in de Benelux. 'Relyon en Way2connect hebben eenzelfde ontstaansgeschiedenis en jarenlange ervaring in deze markt. De bedrijven hebben een vergelijkbare cultuur en drive om innovatieve oplossingen te bieden voor hun klanten,' zo verklaart hij de overname.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-29T17:20:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.