Ctac koopt Helmondse mkb-dienstverlener Digimij

Dit artikel delen:

Ctac-hoofdkantoor Den Bosch

Clouddienstverlener Ctac uit Den Bosch neemt de Helmondse ict-dienstverlener voor het mkb, Digimij, over. Ctac krijgt tachtig procent van de aandelen van Digimij in handen. De overige aandelen blijven in eigendom van het management dat de activiteiten blijft aansturen binnen Ctac.

Het gaat om een strategische overname waarmee de beursgenoteerde ict-dienstverlener uit Den Bosch nieuwe klanten krijgt in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. De Bossche clouddienstverlener hoopt te profiteren van de vraag naar on premise en cloudgebaseerde ict-diensten binnen het mkb.

Anderzijds kunnen de klanten van Digimij rekenen op een uitgebreid aanbod van SAP- en Microsoft-diensten bij Ctac dat zich qua dienstenaanbod en klantgroepen profileert als een ict-aanbieder voor een brede doelgroep.

Digimij is een samenvoeging van de ict-dienstverleners Digisolve en Mijn ICT. De directeuren en mede-oprichters Edwin Hillen en William Verkoelen blijven aan het bedrijf verbonden. Digimij wordt een onafhankelijk onderdeel van de Ctac-groep en Hillen en Verkoelen houden een deel van de aandelen. 

Bij het overgenomen bedrijf werken twaalf mensen. Het boekte in 2020 ongeveer twee miljoen euro omzet. Ctac boekte in 2020 87,3 miljoen euro omzet en heeft zo’n vierhonderd medewerkers in dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-04T14:11:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.