KidsKonnect koopt branchegenoot Rosa

Dit artikel delen:

KidsKonnect neemt Rosa over dat is gespecialiseerd in software voor de administratie van kinderopvang. De acquisitie, alweer de vijfde dit jaar, verstevigt de positie van het Haarlemse bedrijf op dit gebied. Naar eigen zeggen is KidsKonnect inmiddels marktleider in de Benelux.

Aan de transactie gingen acquisities vooraf van de Nederlandse kinderopvang software-specialisten Social Schools, PortaBase en Doenkids en het Belgische Deona. Achter KidsKonnect zit BB Capital. Deze Haagse investeerder nam in 2019 vanuit haar participatie in Flexkids een meerderheidsbelang in Konnect. Uit de fusie tussen beide it-specialisten ontstond KidsKonnect.

In Nederland en België bedient de bedrijvengroep ruim één miljoen kinderen in de leeftijdsgroep tot twaalf jaar. De omzet zal dit jaar naar verwachting uitkomen op twintig miljoen euro. Dat is een vertienvoudiging ten opzichte van 2019. Met een marktaandeel van meer dan 80 procent en honderdvijftig medewerkers behoort KidsKonnect tot de snelst groeiende software-ontwikkelaars van Nederland.

Rosa biedt software voor elk soort kinder- en zorgopvang. Het bedrijf uit Hillegom is in 2005 als Muldata opgericht door André Mulder en Yvonne Mulder en bedient ruim 300 opvangorganisaties met software oplossingen. Het gehele team van Rosa blijft aan boord.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-19T11:58:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.