KPMG Crimsonwing verder als Conclusion MBS

Dit artikel delen:
Hulp

KPMG Nederland verkoopt zijn Microsoft Dynamics-activiteiten aan Conclusion. De adviesreus neemt na acht jaar afscheid van KPMG Crimsonwing, een bedrijfsonderdeel dat was ontstaan na aankoop van de internationale ict-dienstverlener Crimsonwing. KPMG meent dat de systeemintegratie-activiteiten beter passen bij Conclusion. In die omgeving kunnen ze zich verder ontwikkelen. KPMG handhaaft wel zijn adviesfunctie in het Microsoft-domein.

KPMG Crimsonwing gaat verder als Conclusion MBS (Microsoft Business Solutions). Deze toevoeging versterkt Conclusion’s dienstverlening op gebied van ‘enterprise applications’. Per 1 december verhuizen ruim zestig voormalige KPMG'ers naar het hoofdkantoor van Conclusion in Utrecht.  
 
Jan-Douwe Jilderda, directeur Conclusion MBS, ziet voor deze implementatiepartner voor Microsoft Dynamics 365-bedrijfsapplicaties nieuwe ontwikkelmogelijkheden ontstaan. Daarnaast kan Conclusion nu een breder dienstenspectrum aanbieden. Engbert Verkoren, ceo bij Conclusion: ‘De Microsoft Dynamics-competentie was het ontbrekende stukje in de puzzel van onze Microsoft-dienstverlening. Binnen het enterprise-applications-domein zien we Microsoft aan terrein winnen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-27T11:32:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.